Fashion

FEE Concept Store opent online shop

FEE is zo’n winkel waar je heel je maandsalaris in één keer naar toe sluist. Een met groot gevoel voor stijl geselecteerd aanbod in fashion, art en design. De store heeft naast de concept-store in het zuiden des lands nu ook een webshop, zodat je die vintage lamp tot United Nude boots gewoon vanuit huis kan bestellen.

fee

De FEE webshop biedt net als de real life winkel, een hoop moois op het gebied van fashion, design, vintage en kunst. In de shop komen meerdere creatieve disciplines samen en deze krijgen van FEE een platform voor hun creaties. Labels die onder andere worden verkocht zijn Levi’s, Religion, Casio en United Nude naast (designer) vintage, jong sieraden ontwerptalent als Danielle Vroemen en boeken van de onlangs door Fashionscene geïnterviewde modefotografe Valentina Vos. Het assortiment van FEE is erg uiteenlopend, maar sluit moeiteloos op elkaar aan.

fee

De FEE concept-store heeft als motto "Be authentic, be relevant, be bold, be true to yourself, be great. Hier kunnen wij ons prima in vinden! Je vindt in de (online) store geen dertien in een dozijn items, maar een unieke inspirerende collectie. De winkel blijft zich vernieuwen, want ieder seizoen zijn er nieuwe samenwerkingen met jonge, getalenteerde ontwerpers. 

De fysieke winkel vind je in Sittard aan dePutstraat 18. In de webshop bestel je voor € 6,95 per order en doe je dit voor 15.00 uur dan heb je jouw pakket de volgende dag al in huis.

fee

Fashionscene Favorites

necklace fee

Links: Essyello Rainbow Stone Necklace € 39,00 Rechts: Leren vintage tas € 39,00

levis ketting

Links: Levi's Jegging € 99,95 Rechts: Geom Ketting Danielle Vroemen € 145,00

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top