Fashion

Lady Gaga weer in Iris van Herpen creatie

We raken maar niet uitgepraat over Lady Gaga's gekke schoeisel, outfits en haar. Het lijkt wel of ze er alles aan doet om zich met de dag extremer te kleden. En ook deze keer valt ze lekker op. We spotten haar in Australië in een leren jurk gemaakt door de handen van Iris van Herpen.

Lady Gaga zou Lady Gaga niet zijn als ze onder een gekke jurk ook nog eens gek schoeisel draagt. Als een echt fan van Iris combineert ze haar jurk met een paar United Nude shoes, natuurlijk ontworpen door niemand minder dan Iris herself.

gaga in Iris van Herpen

Maar het is voor Gaga niet de eerste keer dat ze een creatie draagt van Nederlandse Bodem. De Amerikaanse zangeres heeft al eerder Iris van Herpen gedragen, maar ook een ontwerp van Jan Taminiau'tje in haar kast hangen.

gaga

Gaga in een Jas van Iris van Herpen.

Iris haar creaties zijn nu te zien in het Centraal museum in Utrecht. Maar niet alleen ontwerpen van Iris worden daar tentoongesteld, ook van allerlei ontwerpers waarmee Iris heeft samengewerkt, zoals Bart Hess. Bart heeft ook een jurk voor Lady Gaga ontworpen, namelijk de slijmjurk. Helaas voor ons is deze jurk niet te zien in de tentoonstelling.

Wat vind jij van de Iris van Herpen jurk die Lady Gaga draagt?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top