Fashion

(Te) gek schoeisel van United Nude

Lady Gaga is natuurlijk de queen als het gaat om grensverleggend schoeisel. Maar ook het exclusieve schoenenmerk United Nude kan er wat van. Met een nieuwe fall/winter 2011 collectie weet het merk ons dan ook weer te verrassen.

Met een nieuwe collectie bom vol eyecatching schoeisel laat United Nude ons hun liefde voor de perfecte muiltjes weer zien. In de Abstract SS 2011 collectie zit bijvoorbeeld een prachtige pump met een gekke houten hak. Gewaagd, maar dan val je wel ontzettend op.

pun
Pump met houten hak uit de Abstract SS 2011 collectie, kost €295,-. 

Maar zoals gezegd is niet alleen United Nude dol op extravagant schoeisel. Ook de celebs houden er van om veel geld over de balk te gooien voor een niet paar perfect shoes. En natuurlijk moeten je perfecte schoenen wel lekker opvallen.

gaga
Stipt op 1 staat -het kon ook niet anders- Lady Gaga. Deze schoenen draagt ze in Japan en ze matchen perfect met haar tas. Wij vragen ons toch af hoe Gaga hier op kan lopen?   

willow
Willow Smith is behoorlijk upcoming als het gaat om fashion. De kleine diva droeg tijdens de Kids Choice Awards namelijk een wel heel gekke schoen: een paar all-stars die overloopt in een broek.  

megan fox
Ook Megan Fox houdt wel van een beetje eyecatching schoeisel. De actrice draagt een opvallende hak onder een simpele zwarte legging.

daphne
En last but not least natuurlijk de enige echte Daphne Guinness. We spotten Daphne namelijk regelmatig op deze heel-less heels.

Kan jij niet wachten tot de nieuwe collectie van United Nude te koop is? Geen probleem want in de webshop is de spring/summer collectie te koop met veel extreme pumps en natuurlijk is United Nude ook gewoon in de winkels.

united nude united nude

Links: United Nude Loop Slingback €215,-. Rechts: United Nude Haiku €220,-.

Welke extreme shoes vind jij het leukst?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top