Wedding

Deze 10 miljoen dollar wedding van Russische miljonairsdochter had alles en meer

In de categorie moet je even zien, deze bruiloft van Lolita Osmanova en Gaspar Avdolyan. De vader van Lolita is Armeense energy tycoon Eldar Osmanova die maar liefst 10 miljoen dollar spendeerde om zijn dochter het huwelijksbootje in te zien stappen.

Lolita trouwde in het Dolby Theatre in LA waar ze haar trouw zweerde aan de Gaspar Avdolyan, zoon van een andere Russische miljonair. En wanneer twee leden van de rijkste Russische families samen komen dan kun je spektakel verwachten. Kosten nog moeite werd er gespaard. Er waren rijen en rijen aan violisten, die de avond voorzagen van klassieke muziek. De ruimte werd verlicht door duizenden brandende kaarsen en er waren overal verse bloemen.

Rumour has it dat alleen de bloemen al zo’n 500.000 hebben gekost. Ook werd Lady Gaga speciaal voor het feestje ingevlogen en wie weet wat het prijskaartje daarvan was. De bruid droeg een jurk van designer Zuhair Murad met een enorme sleep en sluier terwijl ze over het goudversierde pad naar het altaar liep. De taart was eveneens uitbundig en bestond uit maar liefst tien enorme lagen cake. Nog wat inspiratie voor je eigen trouwerij nodig? Scroll dan zeker even door alle bruiloft kiekjes hieronder.

 

💔 P.S. все,с Гагой последнее) #слоупок

Een bericht dat is gedeeld door @tamaramov op

 

👑

Een bericht dat is gedeeld door @tamaramov op

 

#bridesmaids 🌸

Een bericht dat is gedeeld door @tamaramov op

 

#GasparLolitaWedding #LolaGaspar #day1

Een bericht gedeeld door MSU'15🎓 (@alverina__ch) op

 

#ladygaga #GasparLolitaWedding #LolaGaspar #day1

Een bericht gedeeld door MSU'15🎓 (@alverina__ch) op

 

Between bride's and groom's family👸🏼👸🏼 #gasparlolitawedding

Een bericht gedeeld door Mariana Guber-Gogova (@marianagogova) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top