Fashion

Modefeestje: opening Avelon showroom

De Amsterdamse grachten zijn weer een shopwalhalla rijker. Op vrijdag opende het label Avelon de deuren en Fashionscene was daarbij aanwezig. Wij mochten als één van de eersten de showroom bewonderen in het bijzijn van de nieuwe eigenaar Erik Frenken en de rest van de modewereld.

Avelon is back! Sinds Erik Frenken, voormalig hoofdontwerper van Viktor & Rolf en Blue Blood, het roer heeft overgenomen gaat het Nederlandse high fashion-label als een speer. De nieuwe collectie is minimalistisch, maar tegelijkertijd vrouwelijk en supersexy.

In de showroom met een industriële uitstraling waren de ontwerpen zelf helaas nog niet te bewonderen. Maar de foto's uit het lookbook die aan de rekken hingen, beloven wat. De collectie bestaat onder andere uit kwalitatieve basic T-shirts, oversized mini-dresses en klassieke coats. En wat ons vooral aansprak was dat een groot deel van de collectie uit zwarte items bestaat!

Avalon opening

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf een kijkje nemen? De collectie is vanaf deze week te koop in de spiksplinternieuwe showroom. Helaas mis je dan wel de overheerlijke garnaalkroketten en home-made chips die tijdens de opening geserveerd werden. Maar geloof ons, alleen de collectie is een bezoekje meer dan waard!

Avelon

Raamstraat 7-9
Amsterdam

(Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top