Fashion

Non by kim op AIFW

De Amsterdam International Fashion Week komt steeds dichterbij. En natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de belangrijke informatie omtrent grote merken en designers. Ontwerpster Kim Bakker is in ieder geval aanwezig met haar nieuwste collectie van NON BY KIM!

De collectie voor de lente en zomer die we op de fashion week gaan zien, is geïnspireerd op reizen en een fascinatie voor mensen in Zuid-Amerika die in afgesloten groepen leven.

Non by Kim ontwerpt al een tijdje kleding voor mannen en verkent en verlegt graag grenzen: “Het is een tegenreactie. Iedere vrouw die ik tijdens mijn opleiding tegenkwam, wilde voor vrouwen ontwerpen. Ik dacht: de helft van de bevolking bestaat uit mannen, hoor! Mannenmode vind ik juist erg spannend. Daarmee kun je grenzen opzoeken. Bij vrouwenmode kan er veel, bijvoorbeeld een grote bloem of gigantische pofmouwen. Bij mannen lijken dat soort dingen al snel overdreven en theatraal.”

Kim Bakker

Deze Fashion Week presenteert Non by Kim haar collectie op 17 juli, met als thema: reizen en ontdekken. Wij zijn benieuwd!

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top