Fashion

RockingPearls: nieuw sieradenlabel

"Every girl needs a Pearl" zei Coco Chanel al. Eens! Zegt Fashionscene. Nu kun je natuurlijk een plastic exemplaar kopen, net als Coco graag deed, maar echt is wel zo eh... echt.

De parels van het nieuwe sieradenlabel RockingPearls zijn 100% real en alles behalve klassiek of saai.


Dit Amsterdamse label maakt kettingen van barokke zoetwaterparels en mixt ze met edelstenen.

Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en kunnen voorzien worden van een handgestempelde persoonlijke tekst. Bedenker en ontwerper van deze collectie is Anneke Krull, zij werkt als freelance artdirector al meer dan 10 jaar voor verschillende mode glossies als Marie Claire, AvantGarde en Elegance en maakte modische campagnes voor o.a. het Rijksmuseum en het Geldmuseum.

De liefde voor sieraden zat er al vroeg in; op 15 jarige leeftijd ontwierp zij de sieraden bij een modeshow van couturier Edgar Vos. Met deze RockingPearls collectie is haarsieradenlijn eindelijk een feit.

De parelkettingen zijn ongeveer 100 cm lang (buikhoogte). De edelstenen die gebruikt worden hebben nooit dezelfde vorm en kleur en zijn hierdoor uniek.


Zo is er een 'RockingPearls Light': een subtiele ketting met een klein pareltje van ongeveer 3 a 4 mm grootte, verkrijgbaar in Sterlin zilver of doublé. Standaard zit er een naamlabeltje aan in de vorm van een hartje en een sleuteltje... In het hartje kan je eigen naam, tekst of datum komen te staan!

Of de 'RockingPearls Mala', bestaande uit 108 grote barokke zoetwaterparels afgewisseld met houten parelmoeren Ibiza kralen gecombineerd met gelukssymbolen.

We love! Jij?

p.s. je bestelt de sieraden op rockingpearls.nl

rockingpeals sieraden
rockingpearls
(Eve)

Deel dit artikel
Back to top