Fashion

River Island X-mas collection

Het is nog lang geen kerst, maar we moeten er binnenkort echt weer aan geloven: de kerstcollectie hangt bij de meeste winkels al over een maandje in de rekken. Zo ook bij River Island. Speciaal voor Fashionscene mocht ik alvast een kijkje nemen in de showroom. En het moet gezegd worden: laat de feestdagen maar komen!

Voor de X-mas collectie heeft River Island veel leuks in petto. De lijn voor de komende feestdagen ziet er erg bewerkelijk uit: zo zijn er kettingen, pailletten en steentjes gedrukt op tops, jasjes en jurken. Zo zag ik een geweldige paillettenblazer in een slangenprintje, een glitterblazer met schoudervullingen, een jurkje met studs en veel jurken met kralen.

River Island

De accessoires zien er ook goed uit. We zien een ware insectentrend! Zo spotten we een glimmende spin op een armband. De tas met pauwenveren doet het ook erg goed bij een simpel zwart jurkje. Hetzelfde geldt voor de haardiademen met veertjes (al gespot op Spitalfields Market in Londen!).

River IslandRiver Island
River IslandRiver Island
River IslandRiver Island
River IslandRiver Island
River IslandRiver Island

Kortom: glitter & glamour voor het einde van het jaar. De feestdagencollectie van River Island ligt over een maandje in de winkels (Amsterdam en Rotterdam). Shop till you drop! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top