Fashion

Fashion update week 18

Dit keer hebben we naast heel veel nieuws voor jullie mooie (Alexander McQueen!), leuke (Ashton Kutcher spoof) en sexy (Bar Rafaeli in ondergoed) video's. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* We hebben goed nieuws! Het Met Gala is namelijk dit jaar voor het eerst ooit live te volgen. Wij gaan in onze mooiste jurk klaarzitten - jij ook?

* Hebben jullie de backstage video van Alexander McQueens fall-winter 2012 show al gezien?

 

* We kennen Andrej Pejic natuurlijk allemaal van zijn provocerende shoots en heerlijk controversiële twitterberichtjes - maar eigenlijk hadden we nog nooit een interview met hem gezien. Tot vandaag! Heb jij de video met Andrej al gezien?

* Is Ke$ha het nieuwe gezicht van de VS? Deze dame siert namelijk de cover van V Magazine met een Amerikaanse vlag op haar gezicht. Yay or nay?

KeshaVmagazine

* Move over Tyra! The Face komt namelijk naar Amerika, en niemand minder dan Naomi Campbell wordt één van de judges. Ga jij de show kijken denk je?

* Katy Perry showt haar 3D flower nails! Super cute, maar het lijkt ons vreselijk onhandig... Wat vinden jullie?

KatyPerry3dnails

* Er is weer een nieuwe H&M collab. Niemand minder dan de legendarische fashion director Anna Dello Russo gaat een accessoire collectie voor ze ontwerpen!

* Ashton Kutcher stuurt zijn alter ego's (onder wie Karl Lagerfeld... of Darl...?) op date! Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten?

 

* Vogue wil niet meer werken met modellen onder de 16 jaar of modellen die lijden aan een eetstoornis. Dit hebben negentien hoofdredacteuren van internationale Vogue edities, waaronder Anna Wintour, Emmanuelle Alt en Karin Swerink afgesproken en gisteravond bekend gemaakt. Yay or nay?

* i-D Magazine zet de meest besproken man van het moment Raf Simons op de nieuwste cover! Raf wordt omringd door grijze bloemen... Like or dislike?

RafSimonsIDmagazine

* Bar Refaeli blijft mooi. Ook als ze make-uploos het zwembad schoonmaakt, in de tuin werkt of een sigaar rookt en dat is precies wat ze doet in haar nieuwste promo video voor de mannencollectie van haar ondergoedlijn under.me. Oja, en ze is naakt. Like the video?

 

Wat was jouw favoriete nieuwtje van deze week? Have a good weekend!

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top