Fashion

Bella Hadid kon niet plassen tijdens het MET Gala en de reden is stiekem wel grappig

Herinner je je nog die glinsterende catsuit van Bella Hadid tijdens het Met Gala? Een zwarte strakke outfit van Alexander Wang, bedekt met parels en een gewaagde open rug; ze was een bijzondere verschijning. Vanaf de foto’s leek het een redelijk simpel pakje, maar niets is wat het lijkt… 

Het leek alsof ze comfortabel over de rode loper liep, maar dat viel eigenlijk best wel mee. Dit vertelde ze in een recent interview. Het 20-jarige topmodel zat namelijk vast in haar outfit, letterlijk, en kon dus ook de hele avond niet naar de toilet. “It was nerve-wracking. I couldn't pee because I was sewn in from the top. I put my foot in the wrong part of the leotard at one point, so I had to take it off and put it back on again,” verklapte ze. 

Toen Bella te horen kreeg dat de catsuit van Alexander Wang maar op één manier om haar lichaam kon blijven zitten, gaf ze toe ook wel een beetje nerveus te zijn. Toch was deze outfit de enige optie die Alexander haar gaf om te dragen naar het Met Gala. “I wasn't going to say no to him,” zei ze dan ook.

I was worried about wearing a catsuit when other people were wearing full gowns, but fashion is about taking risks and I wore a crystallised full bodysuit to the Met Ball, I guess that was the risk that I took and it was really fun,” liet ze nog weten in het interview. Tsja, ze zeggen niet voor niks 'wie mooi wil zijn moet pijn lijden', en Bella zag er beeldschoon uit! Om er zo knap uit te zien in Alexander Wang zouden wij graag onze plas inhouden.

 

@bellahadid leaving @theplazahotel for tonight’s #MetGala. Photo by @hunterabrams.

Een bericht gedeeld door ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) op

Beeld thumb:Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top