Mama

Dit topmodel is slechts 7 maanden na haar bevalling opnieuw zwanger!

Give it up for mamas. Een mensje in je buik laten groeien is niet niks en de kleine schat vervolgens opvoeden is ook niets om luchtig over te doen. Alle mama’s en mama-to-be’s mogen best weten dat ze badass zijn! Model Bar Refaeli is zó badass dat ze slechts 7 maanden na de bevalling van haar eerste kindje nu opnieuw zwanger is. Bar kondigde haar zwangerschap aan via Instagram.

 

Something's cooking ...

Een bericht gedeeld door Bar Refaeli (@barrefaeli) op

’Something’s cooking’’ was de caption onder de foto die het model op haar Instagram pagina plaatste. En something’s cooking indeed! Een klein vriendje of vriendinnetje voor haar eerste kindje Liv is onderweg en het model lijkt as happy as ever. Het Israelische topmodel en haar man Adi Ezra delen niet veel foto’s van het kleine gezinnetje online, maar je kunt zien dat Bar een goede balans heeft gevonden tussen het mama (en nu zwanger) zijn en poseren voor grote magazine covers van Elle en GQ.  Het model neemt tussen haar klussen door genoeg tijd om te genieten van haar hubby en kleine Liv. Cute!

 

You can come out now .. I'm ready. And heavy.

Een bericht gedeeld door Bar Refaeli (@barrefaeli) op

Toch wordt het afgeraden om zo snel weer zwanger proberen te raken. Volgens tijdschrift WomensHealth is het verstandig om tenminste een jaar te wachten voordat je opnieuw zwanger probeert te worden. Een korte periode tussen de bevalling en het opnieuw zwanger worden verhoogd het risico op een te vroeg geboren kindje, wat weer voor vele andere complicaties kan zorgen. Wij hopen dat baby Bar blij en gezond is en de volle negen maanden uitzit voordat ze gedag komt zeggen tegen haar fabulous ouders.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top