Fashion

Beautybox: een box vol beauty musthaves

Crèmes die elke huid omtoveren tot een zijdezacht babyhuidje, mascara’s die zelfs de kortste wimpers voorzien van een waar Bambi-effect en haarspray die in een mum van tijd korte metten maakt met pluis. Hoe kom je eraan en wie geeft je tips? Gelukkig is het zoeken nu voorgoed verleden met Beautybox.

bb

Een box vol beautyverrassingen

Beautybox brengt jou maandelijks een verrassingsbox vol met luxe cosmetica miniaturen en soms full-size producten, die speciaal geselecteerd zijn doorNederlands grootste beautyexperts. Zij delen hun beste tips, beautygeheimen en all time favorites met de Beautybox abonnees. Zo zorgden de favoriete producten van oprichtster Carlijn Kuenen en Beautyscene.nl hoofdredactrice Debbie Zwiers voor een daverend succesvolle eerste editie in maart 2012 van deBeautybox, ook de april en mei editie is helaas al uitverkocht! Wil je deze keer niet achter het net vissen, schrijf je dan nu al in voor de juni box op Beautybox.nl

april

La Mer winactie

In de april box zat een gouden wikkel: 5 gelukkige winnaressen wonnen hiermee de full-size variant van de Reperative Bodylotion van La Mer. Omdat Moederdag weer bijna voor de deur staat heeft Beautybox.nl leuke acties opgezet, hou daarvoor de website in de gaten. Weet je nog niet wat je cadeau wilt geven aan je moeder? Pak de box dan snel uit en laat je inspireren! Je kunt natuurlijk ook altijd een abonnement op de Beautybox cadeau doen.

april

De producten uit de April box

Decleor- Experience de l’age of - Hydra Floral set

Het Franse Decléor is exclusieve natuurlijke aroma-cosmetica, gebaseerd op 100% natuurlijk ingrediënten. Deze aroma-cosmetica is in ieder opzicht speciaal, dus neem even de tijd voor jezelf en geniet daarna van een stralende huid!

 

Full Size

Variërend van € 38,50,- tot € 88,50

 

PUPA Milano - Lipstick New Chic Forever 10th Anniversary

De meest populaire lipstick van PUPA Milano is jarig! De New Chic lipstick is al 10 jaar een bestseller en om dit te vieren is er een limited edition ontwikkeld in 10 spectaculaire kleuren waarvan er 1 in je Beautybox zit!

 

Full Size

€ 18,50

 

La Mer - The Reparative Bodylotion

De Reparative Bodylotion van La Mer is een werkelijk transformerende behandeling en de leden van de Beautybox krijgen de unieke kans deze lotion uit te proberen. Heb jij de gouden wikkel? Dan ben je één van de gelukkigen die de full-size heeft gewonnen! Kijk op de website voor de actievoorwaarden.

 

Full Size

€ 110  / 200ml

 

Drs. Hans Schreuder HPO - Morning Cream

Begin je dag met de verfrissende en vitaliserende Morning Cream van Drs. Hans Schreuder! De bijzondere producten van Drs. Hans Schreuder zijn ontwikkeld vanuit een sterke persoonlijk visie en aandacht voor natuurlijke voeding voor de huid.

 

Full Size

€ 29,50 / 50 ml

 

Gliss Kur - Direct care Mousse

Wat voor prachtige glanzende lippen en voor mooie, verzorgde nagels geldt, geldt natuurlijk ook voor je haar! Gliss Kur Direct care Mousse geeft extra verzorging aan het haar, waardoor beschadigingen tot maar liefst 95% worden hersteld.

 

Full Size

€ 7,49 / 125 ml

 

Skin-Smart huidverzorgende thee - Tea Forté

Skin-Smart Tea is speciaal samengesteld om de huid van een zeer hoge dosis ‘skin-smart’ antioxidanten te voorzien en  is daarom een heuse ‘beauty’ thee! Oprah Winfrey is al grote fan, probeer nu zelf ook de innovatieve en heerlijke blends!

Full Size

€ 7,50 / box  16 zakjes

Nog even de features van op een rij!

Beautybox:

  • Altijd op de hoogte van de nieuwste beautytrends
  • Elke maand minimaal vijf beautyproducten van topmerken thuisbezorgd
  • Voor een vast bedrag van €12,50 per maand (incl. verzendkosten)
  • Een feestje om te krijgen of te geven
  • Geselecteerd door beautypro's

Net zo hysterisch enthousiast als ons? Bestel de juni Beautybox gelijk!

Deel dit artikel
Back to top