Fashion

Met deze tips laat jij jouw look er duurder uitzien

Het liefst zouden we natuurlijk de mooiste en de duurste items in onze kast hebben hangen. Elke week een nieuwe outfit en dan ook nog eens niet van de minste merken... Maar dat is natuurlijk bij lange na niet voor iedereen weggelegd. Toch kan je een paar trucjes toepassen om high street items er juist high end uit te laten zien. 

Wij delen acht tips met je om jouw look een prijziger uitstraling te geven. Altijd handig natuurlijk!

1. Op maat gemaakte items
De perfecte fit is cruciaal voor een mooie look. Items die als gegoten zitten, zullen er ook veel exclusiever uitzien dan kleding die niet goed aansluit. Door simpelweg je broek iets te laten innemen, ga je van budget naar chic. 

 

How I drink my coffee 😏 #triples #balenciaga #coffee #morning #missguided

Een bericht gedeeld door Roos-Anne van Dorsten (@moderosaofficial) op

2. Stop je shirt in je broek
Door je shirt weg te stoppen in je broek, geef je de indruk dat je goed hebt nagedacht over je look. De details in je outfits kunnen echt het verschil maken en op deze simpele manier maak je hier goed gebruik van.

3. Een hele outfit in één kleur
Bij streetstyle looks zie je het ook steeds vaker; een hele outfit in één kleur. Dit kan een opvallende tint zijn of juist wat meer ingetogen, want dat maakt voor het uiteindelijke resultaat niet uit. 

 

Photo by Joanna / @joannatotolici

Een bericht gedeeld door STREET STYLE (@streetstyled) op

4. Basic items zijn je vriend
Hoewel wij natuurlijk ook erg van trends houden, kan het nooit misgaan met een paar goede basics. Allerlei trends op elkaar stapelen kan er gemakkelijk heel goedkoop uitzien en dat wil je natuurlijk vermijden. Met bijvoorbeeld een klassieke jeans en een mooie blouse zit je hoe dan ook goed.

 

pictured: 💭🍕🍤🍝🧀🍜🍷

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

 

Moved to Spain for the spritz.

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

5. Verzorg je items goed
Al is een item nog zo mooi (en duur), als het er vies en onverzorgd uitziet, staat het opeens helemaal niet zo geweldig meer. Dus, witte sneaker moeten wit blijven en een mooie tas moet ook de verzorging krijgen die het nodig heeft. 

 

My head is a jungle but my outfits are plain

Een bericht gedeeld door XENIA (@xeniaoverdose) op

6. Investeer in één mooi item
In plaats van allerlei tassen te kopen die het net niet zijn, kan je er ook voor kiezen om te investeren in één hele mooie. Alle items die je aan hebt kunnen dan nog wel van ZARA komen (niks mis mee), maar als je het combineert met een mooie Chanel tas, lijkt opeens je hele outfit heel wat duurder. 

 

Pretending to be a cool kid💥 #wearescarlett @leejeanseurope

Een bericht gedeeld door Diana Leeflang (@disfordazzle) op

 

Sometimes I get to be a tourist 💃🍒🌹..

Een bericht gedeeld door Amanda Shadforth (@oraclefox) op

7. Wees slim met printjes
Met printjes kan het echt twee kanten opgaan. Of het ziet er goedkoop en ondoordacht uit of het is precies goed. Een mooie luipaardprint gecombineerd met neutrale kleuren kan bijvoorbeeld heel fijn werken. Denk dus goed na over wat je draagt met wat.

 

Happy sunny days 😎 thanks for the lovely stay @movenpickmarrakech #ootd #marrakech #travel

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

8. Liever lang dan kort
Natuurlijk is een kort rokje niet altijd een no go, maar midi of maxi jurken en rokken hebben toch wel onze voorkeur. Zo heb je gemakkelijk een elegante look te pakken en hoef je ook nog eens niet moeilijk te doen met bukken. 

 

@rouje X @my_little_box 💋 #mylittlebox

Een bericht gedeeld door Jeanne (@jeannedamas) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top