Fashion

Paris Jackson over de keer dat Zac Efron haar hart brak

We weten het ongetwijfeld allemaal nog. Je allereerste verliefdheid die niet afliep zoals je dat van te voren had gehoopt. Paris Jackson haar crush op Zac Efron had ongeveer hetzelfde eind. Natuurlijk bewonderde ze hem van een afstandje, maar na een incidentje voelde Paris zich toch wel een beetje heartbroken. Maar hey, het heet niet voor niets een ‘Crush’ toch?

Paris was, zoals vele van ons, een grote High School Musical fan. En ook al was ze pas tien, ze viel voor hottie Zac. Maar to be fair, wie niet? Toch zat er een groot verschil tussen onze tiener die verliefd werd op Troy Bolton en het verhaal van Paris. Zij zou de superster namelijk ontmoeten, maar dat viel in duigen.

Tijdens de ‘’Fallons Firsts’’ vragen die Jimmy Fallon haar vroeg in een interview kwam het verhaal naar boven. Haar eerste concert was namelijk, naast die van haar vader, de High School Musical Live show. Na de show zou ze de cast ontmoeten, maar het essentiële deel, Zac dus, was niet aanwezig! De acteur was ergens anders voor filmopnames. ‘’He wasn’t there and i became this heartbroken ten year old’’ zegt de actrice lacherig. What a nightmare.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top