Beauty

Illuminating Eye Gel van La Mer

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

De feestdagen zijn weer voorbij. Van de laatste oliebollen en appelflappen is geen spoor meer te bekennen en ook de kerstboom is weer netjes afgetuigd. Maar toch is er één ding wat je nog doet herinneren aan de decembermaand: je vermoeide ogen. Want drinken en feesten tot diep in de nacht, dat laat zo zijn sporen na. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Illuminating Eye Gel
De nieuwe Illuminating Eye Gel van La Mer heeft een verstevigende en beschermende werking en geeft je een wakkere oogopslag. En laat dat nu net zijn wat je wel kunt gebruiken na de feestdagen. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan andere delen van het gezicht en maakt geen talg aan. Ze droogt dan ook heel gemakkelijk uit. Ook ouderdom en sporen van stress en vermoeidheid kunnen rondom je ogen als eerste tevoorschijn komen en daarom is het belangrijk om te smeren met een goede ooggel.

illuminating eye gel la mer

Zee-extracten
Wat maakt deze ooggel zo bijzonder? De illuminating Eye Gel bevat de geneeskrachtige energie van de zee. De ooggel bestaat uit een mix van verhelderende zee-extracten, speciaal ontwikkeld voor de huid rond de ogen. Dit extract rekent af met een doffe uitstraling en zorgt voor een heldere, egale teint en een stralende look. Daarnaast bevat de gel anti-irriterende ingrediënten, die de huid kalmeren en verzachten. Dag doffe, vermoeide huid!


De ooggel mag dan wel wat kosten, maar nu je toch gestopt bent met roken en snoepen, kun je net zo goed je geld in een potje stoppen en investeren in een goede oogcrème, toch?

De Illuminating Eye Gel van La Mer is vanaf nu te koop voor € 120 (15 ml).

Deel dit artikel
Back to top