Beauty

Beauty crush: de Treatment Lotion van La Mer

Op de Fashionscene-redactie worden we overspoeld met beautyproducten. Van de nieuwste releases en all time favorites tot speciale edities. Maar welke producten zijn nou eigenlijk zó fijn dat ze niet in je beauty stash mogen ontbreken? Wij belichten iedere week onze beauty crush.

Waren we vorige week nog overdonderd van een wimpergroeimiddel, deze week hebben we ons oog laten vallen op een fluweelzachte primer voor je gezicht: de nieuwe Treatment Lotion van La Mer. Een lotion die de kwaliteit van de huid verbetert, waardoor andere voedende producten (serum, crème, oogcrème) beter worden opgenomen.
 
De nieuwe La Mer Treatment Lotion is  als ‘vloeibare energie’ voor de huid. De lotion helpt de huid in haar natuurlijke herstelproces en biedt een goede basis voor andere verzorgingsproducten. Zie de Treatment Lotion dus als een superzachte primer voor je verdere beautyritueel.
 
Ingrediënten
De Treatment Lotion-formule bestaat uit: de Miracle Broth,  Softening Waters en uit het Revitalizing Ferment. Dit ferment is opgebouwd uit 73 zeemineralen en uit Scenedesmus, een alg die groeit in de woestijn (ooit een oceaanbodem) en hier kan overleven door in slaapstand te staan totdat regen de plant doet ontwaken. De Softening Waters geven de lotion een luxe, rijke textuur.
 

la mer treatment oil

 

Ook voor mannen
Ook belangrijk om te weten: het product is niet alleen heel fijn voor jou, maar past ook perfect in het scheerritueel van de man; breng een paar druppels aan op het gezicht en hals na het scheren. Een multifunctioneel product, daar worden we blij van.

La Mer Treatment Oil

De Treatment Oil van La Mer is vanaf nu verkrijgbaar voor € 110,- (150 ml).

Deel dit artikel
Back to top