Fashion

Met dit jaren '90 sieraad lopen celebrities weg

Met dit jaren '90 sieraad lopen celebrities weg

De sierlijke sieraden worden in 2021 ingeruild voor felle kleuren en funky vormen. Kylie Jenner, Emma Chamberlain en Bella Hadid zijn allemaal gespot met de chunky ring trend uit de jaren ’90. Ze zijn grafisch, opwindend, kleurrijk, nostalgisch én geven elke outfit een wow-factor.

De chunky ring trend komt in verschillende vormen, kleuren, materialen, maten en kun je tevens zelf maken! Kijk snel hieronder voor inspiratie en een do it yourself uitleg.

Do it yourself

Ben jij creatief en helemaal weg van deze trend? Dan kun je de klei ringen ook zelf maken. De standaard benodigdheden zijn klei die je kunt afbakken, een schilmesje, een oven en een rond voorwerp ter grootte van de omvang van je vinger. Het is heel simpel: je snijdt een stukje klei af en kneed een funky vorm ring naar jouw smaak. Draai hem vervolgens om het voorwerp ter grootte van jouw vinger en verbind de ring op de juiste maat. Herhaal dit net zo lang tot je genoeg nieuwe ringen hebt ontworpen. Om nog wat extra spice toe te voegen kun je bijvoorbeeld ook nog glitters, parels, sprinkels, kraaltjes of meerdere kleuren toevoegen. Ten slotte bak je ze nog even in de oven – smeer je ze eventueel in met satijn galzuur of glanslak voor een glossy finish -  en dan ben ook jij helemaal trendy op het gebied van sieraden.

Glitter 6-pack klei bij pipoos.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top