Fashion

Zus Ze.nl in nieuw jasje

Onze grote zus Ze.nl heeft een nieuw jas. En niet zomaar één. De website is helemaal new and improved. Al weken zijn onze collega's bezig om van Ze.nl te maken tot wat het nu is: het mooiste en gezelligste vrouwenmagazine van Nederland.

ze homepage

Het was hoog tijd voor een restyling van Ze.nl. De oude en vertrouwde variant zal zeker blijven bestaan, maar heeft een compleet nieuwe look and feel. De website is nu overzichtelijk, elegant, fris, vrouwelijk en classy. Ook de indeling is in een nieuwe vorm gegoten. De vertrouwde rubrieken ZeBeauty, ZeShopt, ZeVrijt en ZeKookt zijn aangevuld met de rubrieken ZeLeeft, ZeMedia, ZeRoddelt en ZeMama. Onder al deze rubrieken vallen ook weer nieuwe subrubrieken, zodat er genoeg interessants aan bod komt.

ze

De site is ook veel interactiever geworden. Het achterlaten van reacties kan weliswaar niet meer anoniem en zonder registratie, maar de mogelijkheid tot registratie is veel gemakkelijker geworden. Je kunt zelfs inloggen en reageren met je Facebook-account!

Om de lancering van de nieuwe Ze.nl te vieren, heeft onze zus een maand allerlei spetterende en feestelijke winacties voor je geregeld. Houd de vernieuwde Ze.nl dus in de gaten!

Deel dit artikel
Back to top