Fashion

Eerste foto's Victoria Beckham's dochter

David en Victoria Beckham tonen met trots de eerste foto's van hun prinsesje. En het kan ook niet anders dan dat het - very 2011 - via de social media kanalen wordt verspreid. Aan de schattige foto's van de slapende Harper Seven zien we meteen dat ze met haar zeven dagen oud al een echt plaatje is.

De Beckhams zijn trots op hun vierde kind en eerste dochter. En niet heel gek, want na drie echte voetbaljongens is het voor Vic wel heel fijn dat ze een kleine meid heeft om mee te shoppen en te tutten. En nu Harper haar eerste kiekjes er op heeft zitten weten wij zeker dat er meer zullen volgen. Want niet alleen papa en mama zullen van haar veel foto's maken, ook de paparazzi liggen op de loer voor de eerste fashionable outfits van de ex-Spice Girl dochter.

victoriabeckham

david

De eerste kiekjes van de kleine Harper Seven Beckham.

Na ieder kind staan wij weer versteld hoe Victoria Beckham in een sneltrein tempo haar extreem slanke lichaam weer terug krijgt. Waarschijnlijk vliegt Vic na de bevalling meteen naar de sportschool om haar buik weer helemaal strak te krijgen. Maar na drie bevallingen weet Victoria precies wat ze moet doen om er weer helemaal uit te zien als voor haar zwangerschap.

vic vic

Victoria Beckham heeft na de bevalling van haar jongens gewoon weer een slanke taille en benen.

Het huis van de Beckhams kan niet vol genoeg. Want na drie zoons was er nog ruimte voor een klein meisje die met open armen werd ontvangen. Dus zal er nog plek in huize Beckham zijn voor nog een kindje?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top