Fashion

YSL bang voor bloggers

Stefano Pilati showde afgelopen woensdag met trots zijn resort collectie van 2012. Stefano mag dan wel hoofddesigner van Yves Saint Laurent zijn, toch is hij nog een beetje onzeker. De ontwerper is namelijk ontzettend bang voor de reacties van bloggers die de afgelopen jaren toch wel erg belangrijk zijn geworden in de fashion industry...

Stefano

Het is voor bloggers erg makkelijk om een nieuwe collectie - in dit geval YSL resort 2012 - vanaf hun computertje compleet af te kraken of juist op te hemelen zonder dat ze er ook maar enige problemen mee krijgen. En aangezien bloggers ontzettend belangrijk zijn geworden in de modewereld - kijk maar naar Bryanboy en Tavi a.k.a. Style Rookie - begrijpen wij best van Stefano hem een beetje zit te knijpen.

bryanboy Tavi

Toch kunnen we ons niet voorstellen dat de YSL resort collectie compleet wordt afgekraakt. Ten eerste zijn bloggers, denken wij, niet zo gemeen als Stefano denkt. Ze moeten designers natuurlijk ook een beetje te vriend houden. En ten tweede: Stefano's collectie is a-mazing!

De Yves Saint Laurent resort 2012 collectie zit vol bloemenprints, marine-achtige strepen, leren rokken en zwarte of witte uni outfits. De rijke luitjes die dit najaar gaan overwinteren in een warm land moeten dus zeker even shoppen bij het Franse modehuis.

YSL bloemenjurk YSL bloemenjurk blauw

Lerenrok lerenrok zwart/rood

streepjes geel streepjesjurk rood

YSL witte outfit YSL zwart

Wat vind jij? Moet Stefano Pilati met zo een collectie bang zijn voor de reacties van bloggers?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top