Interior

7 x de mooiste koffietafelboeken over mode voor in jouw interieur

7 x de mooiste koffietafelboeken over mode voor in jouw interieur

Heb jij een mooie koffietafel die lekker groot is? Dit meubelstuk zorgt echt voor de finishing touch van een kamer. Toch kan het zijn dat je veel leuke accessoires hebt, maar dat er iets ontbreekt. Iets wat een koffietafel nóg meer een koffietafel maakt. En nee, dan heb ik het niet over een koffiezetapparaat, maar over een koffietafelboek. Dé must-have voor ieder interieur! 

Dior Catwalk The Complete Collections

Als er één koffietafelboek is die het áltijd goed doet, is het deze van Dior. Op de 70e verjaardag van de allereerste collectie ooit werd dit boek gelanceerd. Hierin staat elke - en dan ook echt elke - Haute Couture-collectie in die ooit gemaakt is door Christian Dior himself en zijn opvolgers. Naast dat het boek er van de buitenkant dus prachtig uitziet, heeft de binnenkant ook veel te bieden. Zwijmel weg bij de beeldschone fotografie en de schitterende collecties. 


Dior Catwalk The Complete Collection bij Bol.com

Chanel Collections and Creations

Wist je dat de makers van dit koffietafelboek geïnspireerd zijn door de heerlijke geur Chanel No 5? Grote kans dat jij ook trotse eigenaar bent van dit legendarische luchtje of een ander geurtje van Chanel. Maar even terug naar het boek, want hier staan vijf thema's centraal: het pak, de camelia, sieraden, geuren en make-up. De prachtige cover van dit koffietafelboek is toch misschien wel dé reden waarom je deze wilt hebben. 


Chanel Collections and Creations bij Bol.com

Prada Catwalk

Ben je altijd al benieuwd geweest naar het modehuis Prada? Goed nieuws! Dit koffietafelboek neemt je - aan de hand van prachtige foto's - mee in de wereld van Prada. En dat is niet het enige. Dit koffietafelboek bevat ook nog eens een korte biografie van Miuccia Prada en alle collecties van het modehuis op chronologische volgorde.


Prada Catwalk bij Bol.com

Yves Saint Laurent Haute Couture

Yves Saint Laurent mag natuurlijk niet ontbreken tussen alle grote modehuizen. Dit roze koffietafelboek bevat foto's van alle collecties van de afgelopen jaren. Hoe dit weergegeven is? Door middel van originele catwalkfotografie. Dit koffietafelboek is ook ideaal als je op zoek bent naar een opvallend accessoire voor in jouw interieur! 


Yves Saint Laurent Haute Couture bij Bol.com

Louis Vuitton Catwalk

Al sinds 1854 (!) is Louis Vuitton één van grootste toonaangevende fabrikanten van koffers en accessoires. Nu kennen we het merk natuurlijk van de spectaculaire kleding, accessoires en beautyproducten. Dit prachtige koffietafelboek geeft je een uniek kijkje in de wereld van modehuis Louis Vuitton.


Louis Vuitton Catwalk bij Bol.com

Little Book of Gucci

Wie kent dit merk niet? Gucci is namelijk één van de oudste én opvallendste Italiaanse modemerken. Van een opvallende tas tot een unieke riem, wat heeft dit merk niet? In dit koffietafelboek wordt het verhaal van het historische en bloeiende modehuis Gucci tot in de puntjes beschreven. 


The Little Book of Gucci bij Bol.com

Little Book of Christian Louboutin

We weten één ding zeker: dit boek gaat opvallen in jouw interieur! Het bijzondere aan dit koffietafelboek is dat 's werelds meest gevierde schoenontwerper Christian Louboutin centraal staat. Heb je altijd al alles willen weten over deze beroemde ontwerper? Dan is dit koffietafelboek de juiste keuze voor jou!


Little Book of Christian Louboutin bij Bol.com

Beeld: Photo by Hannah Busing on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top