Fashion

Karen Elson ontwerpt voor Nine west

Karen Elson in van alle markten thuis. Het model/zangeres/songwriter gaat tussen alle werkzaamheden door ook nog even een collectie ontwerpen voor Nine West. Schoenen, sieraden en tassen met een vintage feel zullen dit najaar in geselecteerde Nine West winkels te koop zijn.

De limited edition collectie is geïnspireerd op de jaren '30 en ligt dicht bij Karen's personal style. We zullen dan ook veel veter boots, vrouwelijke tassen en vintage juwelen in de collectie terug zien. Dus mocht je van vintage houden, dan ben je aankomend najaar bij Nine West aan het goede adres.

elson

De prijzen van de items in de collectie zijn erg verschillend. De schoenen liggen tussen de $149 en $269, tassen tussen $69 en $99 en de sieraden tussen $32 en $44. De collectie zal in juli op de website verschijnen, zodat we

onze favo items ver voor de verkoop kunnen selecteren. Maar jammer genoeg verzendt Nine West niet naar Nederland. Een goede reden dus om een tripje naar Amerika te boeken.

Het kan ook niet anders dan dat het roodharige model en nu dus ook ontwerpster zelf het gezicht van de collectie zal worden. Karen was eerder al het gezicht van St. John en weet dus prima hoe het is om 'het gezicht van' te zijn. Deze keer is het anders, aangezien het nu wel om haar eigen collectie gaat waar ze haar eigen persoonlijkeid heeft ingelegd.

elson

Maar Karen Elson is niet het eerste model die de designwereld is ingestapt.Kate Moss, Claudia Schiffer, Elle MacPherson, Liya Kebede, Gisele Bündchen en Eva Herzigova gingen haar al voor.

Wat vind jij van modellen die gaan ontwerpen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top