Fashion

Rihanna neemt de 'ugly shoe' trend met nieuwe Fenty x Puma collectie heel letterlijk

Rihanna’s allernieuwste Fenty x Puma collectie is op de markt, maar wij weten niet zo goed wat we van de “FENTY COLLECTION”,zoals de lijn is genoemd, vinden. “They're awful” en “Ugly as hell” volgens sommige fans op Instagram.

Nadat Rihanna nog haar 2017 fall/winter collectie showde op de runway tijdens de Paris Fashion week is ze nu weer terug, dit keer met een uitbreiding van haar schoenencollectie. Hierbij horen ook de zwart-witte campagne foto’s van Riri zelf, geschoten door fotografen-duo Luigi en Lango. 

Ja, de campagne foto’s zijn zeker plaatjes, in de close-up foto’s komen haar amandelvormige ogen geweldig uit en zien we haar stoere henna inspired hand tattoo van dichtbij, maar de nieuwe schoenen die nu op de Puma website te vinden zijn laten ons even slikken. Reacties als “Honestly these are far from being cute”, “They're awful” en “Ugly as hell” komen dan ook voorbij onder haar Instagram posts, maar vele fans zijn er ook weg van… 

Goed, even over die schoenen zelf. Dit is wat we zien als we naar de foto’s kijken: enorme, gewatteerde bergschoenen met plateauzolen, pumps met veters en een brede enkelband, en roze, satijnen slippers… voor mannen. Daarnaast zijn er ook nog schoenen met een grote, satijnen strik op de bovenkant. Deze zijn alleen op het moment al uitverkocht. Benieuwd? Bekijk hieronder een hele verzameling aan foto’s. De campagne foto’s, Instagram kiekjes van badgalriri en natuurlijk beelden van de schoenen zelf. 

 

Be the first to get my #FENTYxPUMA spring collection out NOW!! PUMA.com/rihanna

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

Spring/Summer '17 #FENTYXPUMA out now!! PUMA.com/rihanna

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

Available now at PUMA.com/rihanna #FENTYXPUMA

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

#FENTYXPUMA at PUMA.com/rihanna

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

ZIPPED WOMEN'S SNEAKER BOOTS

LACE UP HEEL

BOW MEN'S SLIDE SANDALS (Ja, officieel voor mannen dus)

THE BOW SNEAKER (Uitverkocht)

Deel dit artikel
Back to top