Fashion

Winnaars Style Contest powered by Olympus Pen

olympus pen banner style contest

Wie o wie rockte de beste looks tijdens de Amsterdam Fashion Week en heeft daarmee Fashionscene's Style Contest powered by Olympus Pen gewonnen? Na het tellen van alle (eerlijke) stemmen, is er in iedere categorie een fabulous winnares uit de bus gekomen. Check snel of jouw favoriet in de prijzen is gevallen!

Beste Outfit

De outfit van Jamie, die onder meer uit een Stella McCartney bag en kittige luipaard handschoenen bestaat, viel het meest in de smaak bij jullie. Jamie wint met haar Beste Outfit een fashioncheque ter waarde van maar liefst €250,-. Het bedrag dat op deze handige card staat is te besteden bij superveel winkels, onder meer bij Tony Cohen en Fred de la Bretonière. Shop ze alvast, Jamie!

style contest winnaar beste outfit jamie

Beste Schoenen

Met 2,5 keer zoveel stemmen als de nummer 2, is Debbie de onbetwiste winnares in de categorie Beste Schoenen. Dankzij haar stoere Acne wedges mag ze een Betsy Palmer cheque ter waarde van €250,- (die kan worden besteed aan de eigen collectie van Betsy Palmer) in ontvangst nemen! Those shoes are made for shopping...

style contest winnaar schoenen debbieII


style contest winnaar beste schoenen debbieI

Beste Kapsel

Ook in de categorie Beste Kapsel heeft de winnares een ruime meerderheid van de stemmen voor zich weten te winnen. Haar edgy hair cut levert Kim de meest uitgebreide behandeling bij Salon B op. Deze bestaat uit een knip- en kleurbehandeling, inclusief hoofdhuid wasmassage en styling. Daarmee zal ze haar pittige kapsel zeker wel weten te onderhouden!

style contest winnaar kapsel kimI
style contest winnaar kapsel kimII

Bedankt genomineerden, voor jullie fashionable bijdrage aan deze Style Contest en congratulations winnaars! Zij worden persoonlijk benaderd over hun prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

P.S. Wil je nog eens alle outfits, kapsels en schoenen zien die we tijdens de Amsterdam Fashion Week met onze handy Olympus Pen camera's op de foto hebben gezet? Check dan nu onze picture gallery. See you next season!

(Tekst en beeld: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top