Fashion

Dure Victoria Beckham tassen groot succes

Victoria Beckham is naast modeontwerpster ook een succesvolle tassenontwerpster. Haar gloednieuwe tassenlijn die op 22 december werd gelanceerd op netaporter.com is al bijna uitverkocht!

De lijn, bestaande uit zes verschillende tassen met prijzen tussen de 1375 en 10.850 euro, werd woensdag 22 december gelanceerd op Netaporter.com. Behoorlijk aan de prijs als je het mij vraagt, voor niets anders dan een simpel zwart tasje met hengsel dat geen Chanel logo draagt maar het label van een ex-Spice Girl.

Maar goed: al vroeg in de middag op diezelfde 22 december meldde Victoria Beckham op Twitter dat haar tassen te koop waren om vervolgens twee minuten later alweer te melden dat de schoudertas van krokodillenleer al volledig was uitverkocht. Iets later in de middag twitterde Netaporter aan Victoria Beckham: ‘Je tassen zorgen hier voor complete waanzin!’

Beckham kreeg al veel aandacht voor haar lijn doordat de PETA zich erg negatief uitte over de tasjes. Ze zijn namelijk gemaakt van kalfsleer en reptielenhuid en dat vond de dierenrechtorganisatie niet leuk. Wil jij ook de gelukkige eigenaar van een echte VB zijn? Wees er dan verdomd snel bij wat er staan op dit moment nog maar twee soorten tasjes in de online schappen bij netaporter.com!

tas

Deel dit artikel
Back to top