Fashion

Win een hippe kokerrok van Madea!

Wellicht ken je Madea nog niet. Maar dit modelabel met hippe dameskleding en accessoires timmert hard aan de weg. Na het succes van het eerste jaar heeft Madea onlangs een eigen webshop geopend. Op Fashionscene kun je kennis maken met het label. Wij mogen namelijk een luxe kokerrok van Madea weggeven.

Madea werd opgericht door Marije van Weteringen. Zij besloot een modelabel te creeeren met draagbare dameskleding voor diverse gelegenheden. Haar ontwerpen zijn vrij basic en daardoor erg stijlvol en tijdloos. Ze worden gewoon in Nederland gemaakt. Dus als je maat een keer niet op voorraad is, kan deze zelfs speciaal voor jou gemaakt worden.

Om onze trouwe Fashionscenelezers kennis te laten maken met Madea mogen we een kokerrok weggeven t.w.v. 139 euro ! Deze Tube Skirt London is trendy en elegant tegelijk. De rok valt tot op de knie. Er zit een ritssluiting aan de achterkant en de rok is volledig gevoerd. De split aan de achterkant zorgt ervoor dat je goed in deze rok kunt bewegen.

Wil jij kans maken op deze rok?

Stuur dan een mail naar info@fashionscene.nl onder vermelding van 'Winactie Madea' en vertel ons waarom jij de winnaar van deze kokerrok moet worden.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top