Fashion

Modefeestje: lancering Chesterfield tassencollectie

We kennen allemaal wel de bekende Chesterfield stoelen en banken. Klassiek, stijlvol en al decennia lang razend populair. En aangezien de meubels zo’n succes zijn, bedacht Viona van Dijk dat een Chesterfield tassenlijn ook wel aan zou slaan. Afgelopen zaterdag lanceerde ze de eerste collectie. Lieke van Lexmond en zangeres Do waren erbij.

In de vrij kleine tassenwinkel in Amsterdam waren gisteren tientallen mensen bijeen gekomen voor de lancering van The Chesterfield Brand. Na een jaar hard werken was het voor ontwerpster Viona van Dijk zo ver dat zij haar eerste Chesterfield tassencollectie kon presenteren.

De eerste collectie bestaat uit zo’n twintig verschillende tassen. Allemaal voorzien van de typische Chesterfield-look (leer met knopen) en veelal met een mix van stoer & vrouwelijk, klassiek en toch modern.

Voor de lancering hadden de mensen achter het Chesterfield merk flink uitgepakt. De lekkerste hapjes en drankjes werden zaterdagmiddag geserveerd. En natuurlijk maakte de aanwezigheid van Lieke van Lexmond en het mini-concert van zangeres Do het feestje helemaal compleet.

Lieke van Lexmond mocht samen met Viona van Dijk de eerste tas aan het publiek tonen. En niet veel later kwam Do samen met haar gitarist langs om akoestisch zo’n zeven nummers voor ons te spelen. Ze zong prachtig, iedereen genoot ervan. Natuurlijk ontving ook Do na afloop een Chesterfield bag.

En nu maar hopen dat de Chesterfield tassen net zo populair worden als de Chesterfield meubels en ook nooit uit de mode raken...

Ps. In de winter verschijnt er ook een handschoenencollectie! Wauw! We kijken er naar uit!

(Tess)
Foto’s: Tess van Daelen

Deel dit artikel
Back to top