Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 50

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Oldenbarneveltstraat in Rotterdam…

De van Oldenbarneveltstraat is een dynamische straat en vooral een heel leuk stukje Rotterdam. Veel sfeervolle interieurwinkels en trendy modezaken geven deze straat een uitstekende sfeer met een lichtelijk luxueuze uitstraling.

Winkeltip 1: Isabel Marant

Er zijn mensen die de collectie van Isabel Marant uit zelfbehoud vermijden. Een verslaving aan deze mooie ontwerpen van veelbelovende Nederlandse en Belgische ontwerpers is immers gauw geboren. Tevens vind je hier een mix van designerlabels niet alle afkomstig uit Nederland of België, wat de winkel zo bijzonder maakt. Het ruime aanbod, met de allerfijnste cashmere vestjes, xxl handgebreide woontruien, joggingbroeken, pumps, jurken en klassieke smokings, is voor de echte fijnproever niet te weerstaan.

Isabel Marant Isabel Marant

Merken

Maison Martin Margiela, Spijkers en Spijkers, Vanessa Bruno, Paul Smith, April77, Christiaan Wijnants, Humanoid, Mada van Gaans, Schiesser, A.F.vandeVorst, Levi's, Havaiannas, Martine Viergever, MM6 en Martin Margiela schoenen en accessoires.

Winkeltip 2: Kookai

Stijl en vrouwelijkheid verenigen zich in de unieke collectie van Kookaï. Door het gebruik van mooie stoffen met creatieve en speelse details behoort dit merk inmiddels tot de betaalbare haute couture uit Parijs. De constante vernieuwing van de collectie, waaronder ook prachtige schoenen en accessoires als sieraden, riemen en sjaals, zorgt ervoor dat elk bezoek aan Kookaï Rotterdam een regelrechte verrassing blijft.

Kookai Kookai

Winkeltip 3: Roush

Bij Roush vindt je onder andere dameskleding, schoenen, tassen en jassen van voornamelijk Scandinavische en Italiaanse merken. De combinatie van betaalbare Scandinavische met exclusieve Italiaanse merken is uniek. Voor elk budget biedt Roush leuke kleding. Van casual naar speciale zijde avondjurkjes en zakelijke pakken. Bovendien is het jeansassortiment erg breed.

Merken

Bruuns Bazaar, Stella McCartney, Marc by Marc Jacobs, Day, Acne Jeans, Superfine Jeans, Drykorn, Tiger of Sweden, Designers Remix Collection en Paul&Joe.

Roush Roush

Voor meer winkeltips surf naar NlStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top