Fashion

Fashionable iPhone applicaties

Vorige week is er een Nederlandse iPhone applicatie in de App Store verschenen, Q-pon. Deze applicatie bevat kortingsbonnen die ingeleverd kunnen worden bij bekende winkelketens zoals H&M en Björn Borg.

Daarnaast kan de iPhone gebruiker direct producten bestellen vanuit de iPhone met korting. Hoe stoer!

Verzilveren kan door de iPhone te laten zien bij de kassa, een kortingscode telefonisch door te geven of over te nemen op een online bestelformulier via de pc. Het is ook mogelijk om direct vanaf de iPhone een bestelling te plaatsen, ook dan wordt de korting direct verrekend.

Je kunt bijvoorbeeld ook abonnementen bestellen van o.a Cosmopolitan, Grazia en Beau Monde. Naast kortingen op abonnementen zijn er ook kortingen te vinden van mode winkels en webshops zoals Shiwi.com.

In het onderdeel ‘gespot!’ kan iedereen zelf zijn favoriete kortingen toevoegen. Deze kortingen zijn direct zichtbaar voor alle Q-pon gebruikers. In de afgelopen week zijn voornamelijk kortingen van populaire kleding- en schoenenwinkels zoals H&M, WE Fashion, she-tailor.nl, Fresh-cotton.nl, O’moda en Björn Borg door gebruikers ‘gespot’ en toegevoegd.

De applicatie is gratis te downloaden in de App Store. Geen iPhone in je bezit? No worries! Iedereen zonder iPhone kan gebruik maken van Q-pon door te surfen naar mobile.q-pon.nl. In de toekomst zal het onderdeel ‘gespot!’ hier worden toegevoegd. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top