Fashion

Lindsay gaat niet weg bij Ungaro

Geruchten dat Lindsay Lohan haar spullen moet pakken bij modehuis Ungaro zijn niet waar. Mounir Moufarrige, de CEO van het bedrijf liet onlangs weten erg tevreden te zijn met de voormalige Hollywoodster als zijn nieuwe werknemer…

LindsaySterker nog: la Lohan is zelfs in New York voor een aantal modeshots van Ungaro. Mounir geeft toe dat de keus voor een actrice als ontwerpster controversieel was. “Maar is mode zelf dan niet controversieel,” aldus Moufarrige. “Soms moet je nieuwe wegen inslaan.”

Het gerommel rondom Lindsay heeft het modehuis alleen maar goeds gedaan. Zo is de verkoop enorm gestegen. Mounir liet verder weten dat hij erg tevreden is met zijn ‘walking, talking advertisement’. “Er zijn een aantal meiden, die altijd de aandacht trekken, zelfs als ze fouten maken,” aldus de CEO. “We hebben een celebrity in dienst en dat is ons nieuwe concept.”

La Lohan blijft gewoon verder ontwerpen. Nu maar hopen dat ze zich iets aantrekt van alle kritiek en de komende Fashion Week met iets zeer vernieuwends komt. In de herkansind dus, Linds!  (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top