Fashion

Colette gaat naar London

Goed nieuws voor alle fans van Colette, want de conceptstore wordt nu ook in London geopend! Liefhebbers hoeven nu niet meer alleen naar Parijs af te reizen. De winkel wordt de allereerste pop-up shop in The Old Truman Brewery’s Boilerhouse. Het belooft heel wat…

Naast de verkoop van spullen worden er ook verschillende events georganiseerd, zoals een filmavond met Japanse films tot exposities met levende kunst. Helaas is het niet gemakkelijk om zomaar even een kijkje te nemen. Colette wil toegang tot haar allereerste Britse winkel exclusief houden. Zo moeten geïnteresseerden zich eerst inschrijven op internet of Nissan Cube auto’s in de gaten houden. Als je de chauffeur aanspreekt, kun je een speciale lidmaatschapskaart krijgen om binnen te komen.

Colette

Veel gedoe om alleen maar even binnen te komen, maar dan heb je natuurlijk wel wat! Eenmaal bij binnenkomst staan designers als Mary Katrantzou, Irina Shaposhnikova, Yazbukey en E2 hun eigen ontwerpen te verkopen. Architect Olivier Vadrot, conceptueel ontwerper Jerszy Seymour en graffiti artiest Random International trakteren iedereen op een geweldig visueel feestje.

Benieuwd? Voor meer informatie check www.cubelist.co.uk. Leuk hoor, ga jij je inschrijven? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top