Fashion

Sporten in American Apparel

Collega Elisah schreef er eerder deze week nog een blog over: sporten en mode. Die twee gaan namelijk heel goed samen...

Copyright: New York Times

Modeontwerpers stortten zich een jaar geleden en masse op sportkleding. Vooral Stella McCartney zette haar beste beentje voor en showde haar sportieve collectie zelfs in de sportschool.

Waar je ook goed sportkleding kunt scoren is bij American Apparel. Neongekleurde leggings blijken het namelijk heel goed te doen in de sportschool. Althans, bij een hippe sportschool in L.A.

The New York Times nam een kijkje bij Foresight Studios, een sportschool in de hipste buurt van Los Angeles. Dit is het thuishonk van The Sweaty Sundays, een groep extravagante mensen die allemaal werken in de creatieve industrie - van performers tot ontwerpers en moderedacteuren.

De muziek die door de speakers knalt is indie rock, techno en jaren ’80 New Wave hits. De dresscode is electric met veel heldere kleuren. Zoals de director zelf omschrijft: 'It's kind of an American Apparel ad come to life.’

Bekijk hier de leukste foto’s. (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top