Fashion

Cheap ass holiday!

Pozerz,

Na dik een jaar met mijn neus in mijn laptop te hebben gezeten, ga ik er even tussenuit! Dit is opzicht niet zo heel erg boeiend, want als je zo hard werkt als ik, dan moet je het jezelf nou eenmaal gunnen om een paar keer per jaar met je blote reet over het strand te kunnen rennen.


horen zien zwijgen

Ik had absoluut geen intentie om weg te gaan, ik bedoel, ik laat mijn pozerz toch niet zomaar in de steek. Maar door een wel hele bijzondere aanbieding, ga ik jullie toch echt even dissen en ga ik de redactie even verlaten! Er bestaat namelijk een hotel op Tunesië, waar je voor maar €300,00 (All-inclusive) kunt chillen in de zon, vreten als een varken (maar geen varken want 90% van de bevolking is moslim!) rijden op kamelen en watersporten totdat je er eng van wordt!

Mensen, wie weet wat mij gaat overkomen, helemaal alleen in Tunesië in een 3 sterren hotel (Ik slaap eigenlijk alleen maar in 5 sterren hotels) maar ik heb het er wel voor over om voor jullie uit te gaan zoeken of het allemaal een beetje ok is daar en of je echt voor maar €300,00 helemaal los kunt gaan in Tunesië.

Dus lieve Pozerz, hopelijk tot snel!

I’ll keep you posted

X

Deel dit artikel
Back to top