Fashion

H&M bikini's voor het goede doel

Voor het achtste jaar op rij zamelt H&M geld in voor de internationale non-profitorganisatie WaterAid. Het geld is bestemd voor schoon water en sanitaire voorzieningen voor de armste mensen van deze wereld.

Voor 2009 heeft H&M een bikini in twee kleuren, herenshorts in twee kleuren, en badkleding voor jongens en meisjes ontworpen. Het is voor het eerst dat H&M een hele collectie heeft vervaardigd om geld in te zamelen voor WaterAid. 10% van de verkoop gaat direct naar de organisatie die levens wil redden door te voorzien in de meest essentiële levensbehoefte.

"De langdurige samenwerking tussen H&M en WaterAid heeft al geholpen om de levens van duizenden straatarme mensen te veranderen. De betrokkenheid van H&M is zeer groot en we zijn heel blij dat zij ons ook dit jaar weer steunen door middel van hun swimwearcollectie," zegt Andrew Cook van WaterAid.

Ingrid Schulström van H&M, zegt: “H&M is er bijzonder trots op dat zij de non-profitorganisatie WaterAid en haar werk ondersteunt dat daadwerkelijk levens verandert. Water is in ontwikkelingslanden in feite een vrouwenkwestie, omdat vrouwen verantwoordelijk zijn voor het water van de familie en ook de zieken verzorgen."

Ik vind het niet alleen een geweldig project, het zijn ook nog eens mooie bikini’s. Ga jij er eentje halen? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top