Fashion

Miss Universe checkt in met sjerp

Het is misschien een makkelijk vooroordeel, dat deelneemsters van missverkiezingen over het algemeen meer beauty dan brains hebben. Het ‘Most of all I want world peace’ kunnen we zo langzamerhand wel dromen toch!? Maar goed, niet iedereen kan op dezelfde hoop gegooid worden: Miss Universe 2007, Riyo Mori is echt super slim!

De 20-jarige Japanse moest namens de Miss Universe organisatie met 2 andere Missy’s op promotoer. In Amerika begint dat al vaak op een vliegveld, zo ook bij deze trip. Op een luchthaven in New York stond Riyo Mori samen met de 2 andere beauty’s in de rij om in te checken toen ze haar ping-er-gaat-ineens-een-lampje-branden-moment had. “Uhm, heb ik eigenlijk mijn paspoort nodig om te vliegen!?” DUH!! Mevrouwtje was even vergeten haar ID in te pakken voor de reis en stond dus paspoortloos op het vliegveld. Paniek alom: wat nu?

Nadat Miss Teen USA de prijs voor de een na slimste opmerking won met “Ze is Miss Universe, je kunt haar google-en!”, liet de steward aan de andere kant van de balie zich overtuigen. Niet door de charmes van de smekende dames, niet door de visitekaartjes van Mori en niet door haar portretfoto. Nee, Miss Universe mocht aan boord van het vliegtuig omdat ze haar sjerp kon laten zien! What was the guy thinking!?

 

Nieuw op mijn to-do-list : een Miss Universe-sjerp laten namaken. Dan hoef ik niet te stressen wanneer ik mijn paspoort thuis heb laten liggen; ik mag toch wel mee! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top