Fashion

Nike opent 2 winkels

Nike is lekker bezig voor ons. Wellicht had je al het een en ander gespot op de Kalverstraat en/of Schiphol Plaza. Deze week opent het swoosh-label niet 1, maar 2 nieuwe winkels.

Shopadres 1: Kalverstraat 185. Yep, het voormalige American Book Center pand is omgetoverd tot de flagship store van Nike. Morgen, donderdag 12 juli, opent het sportlabel haar deuren van de superstore. Lees: een shopgebied van 392 vierkante meter. De winkel telt 2 verdiepingen waar schoenen- en kledingcollecties en accessoires voor zowel vrouwen als mannen verkrijgbaar zijn.

De NikeStore gaat officieel om 18.00 uur open. Met een sterrenhulpteam van onder andere voetballers, hardlopers en rappers gaat dat natuurlijk niet onopgemerkt.

Shopadres 2: Schiphol Plaza. NikeSchiphol opent 1 dag later, op 13 juli. En nee, je hoeft geen vliegreisje te boeken om de store te kunnen bezoeken. Het is toegankelijk voor zowel reizigers als bezoekers. De winkel is een eyecandy door de opvallende transparante structuur van het gebouw. Het is volledig transparant en heeft een oppervlakte van 118 vierkante meter.

Kijk voor meer info op www.nike.com. (Nana)

NikeSchiphol
Deel dit artikel
Back to top