Fashion

One to watch: Katie Zorn

In de rubriek ‘one to watch’ kan ik weer een nieuw hoofdstuk toevoegen: Katie Zorn. Haar allereerste modestapjes deed ze op het pr-vlak voor Bill Blass en Michael Kors, waarna de New Yorkse zelf aan het ontwerpen wilde slaan. Katie ging naar Parsons School of Design en ontwierp in 2004 haar eerste prêt-a-porter collectie.

Katie Zorn AW07/08Inmiddels heeft de designer alweer haar zevende collectie uitgebracht en dat blijft niet onopgemerkt. Belangrijke fashion media als W, The New York Times en Womens Wear Daily hebben Katie Zorn al opgepikt, en terecht. Bekijk het filmpje van LXTV en je ziet dat de ontwerpster een klassieke maar relaxte stijl heeft, die zowel chic als casual gedragen kan worden. Favorieten in de AW07/08 collectie? Het zwarte glitter 'n glam jurkje, met sexy decolleté en ‘verborgen’  zakjes op de heup plus de eyepoppin’ sneeuwwitte cape/jurk, met hoge kraag en giga mouwen…

De designer die haar inspiratie onder andere opdoet uit de architectuur en energie waaraan hometown New York rijk is, heeft mijn aandacht in ieder geval getrokken! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top