Fashion

Museumnacht 2007: Mode Marché presenteert Fashion Fantasy

Je normale nachtprogrammering in het weekend wordt binnenkort weer eens onderbroken door de Rotterdamse Museumnacht. Je zult niet klagen, want Mode Marché is bezig geweest en presenteert Fashion Fantasy in het Nederlands Architectuurinstituut (NAi).

Fashion FantasyOp 3 maart 2007 it’s on in het NAi. In samenwerking met Dit Is Ons Werk, Iqonique Fashion Magazine en Stylevation Army staat Mode Marché klaar met een cross-over project bestaande uit mode in het museum en op straat. De grenzen tussen mode als conceptuele kunst en mode als confectie staan centraal in programma. Dat gebeurt door middel van projecties, animaties en fotografie, maar ook fysieke presentaties komen voorbij.

 

Deze unieke visie op mode is gelijk een voorproefje van de tweede editie van Mode Marché op 22 april 2007, eveneens in het NAi. Afgelopen keer trok de laagdrempelige stock sample sale 1000 shoppers, verwacht dit keer een breder aanbod van fashion designers en andere activiteiten/projecties van Dit Is Ons Werk en Iconique.

Kijk voor meer informatie op de site van de NAi en Mode Marché. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top