Fashion

Computerfreaks

Er zijn mensen die maken er hun werk van. Die studeren er een jaar of vier voor en zijn ook beste vriendjes met ze. Zodra je zelf mega ruzie met het ding krijgt en op het punt staat om hem het raam uit te gooien (trust me, het overkomt mij heel vaak) weet je deze mensen altijd wel te vinden. De pijlen ‘helpdesk’ zijn meestal niet te missen… Computerfreaks, i’m glad to have you people around!

Echt, mijn haat/liefdeverhouding met computers maakt me af en toe helemaal gek. Thuis op mijn lieve, trouwe laptop lukt het meestal wel. Maar op mijn werk… Grrrrr big time! Om de haverklap loopt de computer vast en kan ik weer opnieuw opstarten. Gelukkig kan ik altijd wel ergens een whizzkid opduikelen die me kalmeert en mijn moderne typmachine weer oplapt.

Misverstand numéro uno is wat betreft deze helpdeskers/computernerds dat het altijd mannen zijn. Hell no, ook vrouwen kunnen heel goed stoeien met al die, voor mij onbegrijpelijke, computerstuff. Om alle vrouwelijke whizzkids te eren heb ik hét meest toepasselijke cadeautje ever gevonden: de toetsring. Azerty Objects heeft wat knoppen van gebruikte toetsenborden geplukt en voorzien van een zilveren of gouden ring. Van “Help” tot “Esc” tot “->”, de computer queens zullen de toetsen met trots dragen.

Doe mij persoonlijk maar de “Ctrl”, “Alt”, “Delete” ringen! (Virginie)

Toetsringen Azerty Objects

Deel dit artikel
Back to top