Fashion

Een jurk voor alle leeftijden

Blijkbaar is goede smaak niet leeftijdgebonden! Lola, Denise Richard’s dochtertje van 1 jaar oud, en Eva Longoria verschillen 30 jaar maar toch hulden zij zich laatst in hetzelfde jurkje. Die van Lola was natuurlijk wel een stukje, oké, heel wat stukjes kleiner…

Eva Longoria vs. little Lola

De Desperate Housewife werd laatst gesignaleerd in deze velours jurk van Juicy Couture en nog geen week later rockte kleine Lola in hetzelfde groenblauwe ontwerp. Bij zo’n inimini lookalike is het toch wel erg leuk! En zo zie je maar, hoe klein en fijn je ook bent; jurkjes zijn da bomb.

Onderstaande celebs waren vast iets minder amused bij hun identical frock momentje…

Ashlee Simpson vs. Elisha Cuthbert

Ashlee Simpson en Elisha Cuthbert gaan allebei voor de jumperlook van deze herfst. Het zwarte exemplaar van designer Katy Rodriguez viel bij de ladies erg in de smaak. Ashlee combineerde de jumper met een witte tanktop en zwarte laarzen, waar Elisha koos voor knalrode peep-toe pumps. Welke combi vind je leuker?

Kate Hudson vs. Anouck Lepere

Zowel Kate Hudson als Anouck Lepere straalden in hetzelfde sexy mini-jurkje van Philip Lim. De twee gingen allebei voor het less is more effect en lieten de accessoires achterwege. Houden we de schoenen over: Kate ging voor hoge zwarte pumps, Anouck stapte rond op nude sandaaltjes. Wie ziet er beter uit, de actrice of het model? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top