Fashion

Myolee

Ik weet dat het moeilijk is, nu Moeder Natuur steeds met het weer speelt, maar het is tijd om een begin te maken met het spekken van je wintercollectie. Het is duidelijk dat Moeder Natuur last heeft van stemmingswisselingen. Het zou me niet verbazen als we opeens fast forward de herfst overslaan en in de wintertemperaturen terecht komen. Hierbij een opvulling voor je winterkast. Maak kennis met Myolee.

Myolee herfst/wintercollectie 2006-2007Myolee is het werk van Winnie Lee, haar eerste complete collectie. De Britse designer studeerde in 2001 af aan Central St. Martins en doet het sindsdien niet slecht. Ik zou wel met haar willen ruilen. Haar klantenbestand bestaat onder meer uit Julien MacDonald, Harrods en House of Fraser. Voor de laatste twee departementstores ontwerpt ze momenteel kleding en accessoires. Verder houdt ze zich ook bezig als fashion consultant bij Hussein Chalayan.

Myolee is een kledinglijn met comfy bovenstukken. Lee gebruikt basic vormen en gooit er een twist in waardoor haar collectie zich toch onderscheidt met andere alledaagse designs. Sweaterontwerpen vallen lekker baggy, onder ander ideaal voor die bankhang dagen. Kies uit babydolls, cardigan modellen, pofmouwen, open rug door de diepe Vs, streepjesprint en grote knopen in het paars, groen en zwart.

Kijk voor meer informatie op www.myolee.com. Haar collectie kun je ook via www.starsandinfinitedarkness.com kopen, waar je goodies vindt van andere upcoming ontwerpers.

Sla op laatstgenoemde site vooral niet Fjord, Dear Mary, Emma Gordon en Tiny Armour over! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top