Fashion

Lula handbags

Tassen zijn net als schoenen. A girl never has enough… Voor iedere gelegenheid en dus voor iedere outfit heb je een geschikt exemplaar nodig. Eigenlijk ben je dus nooit uitverzameld, er duiken altijd weer nieuwe outfits op in je garderobe en daar móét een bijpassende tas voor komen!

Lula DufflebagNatuurlijk zit er in mijn eigen collectie altijd wel één favoriet. Die sleep ik dan overal mee naartoe, totdat er een nieuwe eyecandy voorbij én in mijn bezit komt. Het leven is hard, ook voor een tas… Ik heb mijn oog nu laten vallen op de Lula by Angelica Cota handbags. Portemonnees, kleine tasjes, hobo’s, dufflebags, allemaal uitgevoerd in soepel hagedissenleer. Al dan niet voorzien van een metalen hartje als sluiting. De kleine avondtasjes zijn versierd met slangenleren zigzag en komen, net als de grotere formaten, in de kleur framboos, espresso, twilight blue of zilver.

Oh, wat zou die witte LoveLike Hobo goed in mijn tassencollectie passen! Voorlopig maar even bezuinigen en sparen voor deze nieuwe wannahave? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top