Fashion

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Gwen Stefani vs Sandra Bullock
Een beetje oneerlijke strijd tussen Sandra Bullock en Gwen Stefani… Hoe kan de actrice namelijk winnen van de designer herself?! Bij de MTV Movie Awards hulde de actrice zich in een witte creatie van L.A.M.B. maar supermommy Gwen vertoonde zich al eerder in deze jurk. Toch de vraag: wie is jouw favoriet, de drager of de designer?
Thandi Newton vs Famke Janssen
Stella is en blijft erg populair onder de sterren. Onze eigen Famke Janssen koos voor Stella op de avond van de MTV Movie Awards, waar collega-actrice Thandie Newton dezelfde jurk uit haar kast trok voor een feestje in Londen. Wie van de twee staat de printjurk het mooist?
Halle Berry vs Kim Kardashian
Styliste Kim Kardashian paradeerde in Hollywood, actrice Halle Berry in New York City maar beiden betraden de rode loper in Diane von Furstenberg. De nieuwe scharrel van Nick Lachey combineert het jurkje met zomerse sleehakken en Halle koos voor zwarte open schoentjes. Wie straalt het meest in de witte wikkeljurk?
Victoria Silvstedt vs Petra Nemcova
Dezelfde jurk maar een heel andere invulling! Topmodel Petra Nemcova droeg de knalrode Scott Henshall creatie naar een benefietavond in Monaco en Zweeds model/actrice Victoria Silvstedt hulde zich in hetzelde rood in Cannes. Ik weet wel wie mijn voorkeur heeft maar misschien kan iemand me van gedachten veranderen? (VM)
Deel dit artikel
Back to top