Fashion

AIFW numero 5

AIFW 5e editie
Van 26 tot 31 juli staat de hoofdstad in het teken van de Fashion Week. Shows van onder meer G-Star, Blue Blood, Monique van Heist, Hans Ubbink, Ilja Visser, Emily Hermans, Edwin Oudshoorn en publiekslievelingen Percy en Daryl staan op de agenda.

De Dutch Fashion Foundation biedt een aantal aanstormende talenten de mogelijkheid zich in de kijker te spelen en ook de Frans Molenaar Award wordt deze Fashion Week weer toegekend aan vers bloed in modeland.

Verder zijn er natuurlijk het nodige aantal fashionacties rondom de AIFW georganiseerd. Onder de naam Support your Local Designer worden in gelimiteerde oplage (250 stuks per ontwerper) tees verkocht bij onder andere de Bijenkorf in Amsterdam en Arnhem. De inkomsten worden gebruikt om de shows van de upcoming ontwerpers financieel te ondersteunen. Laundry Days is een openbare route langs verschillende expo’s, feesten, filmvoorstellingen, presentaties en een etalagewedstrijd.

En kun je er echt geen genoeg van krijgen? Zet dan thuis het cd-tje Don’t feed the Models! van Fashion Week’s huis dj Monte de la Rue op!

Kijk voor meer info op www.amsterdamfashionweek.com. (VM)

Deel dit artikel
Back to top