Fashion

Kenkichi

Kenkichi

Kenkichi

Tussen de lekkerste Chinese restaurants en entertainment (lees: red light district) op de Zeedijk, zorgt Kenkichi voor de fashionable goods van deze buurt. Voor iets anders dan een dagje mainstream shopping in Amsterdam, is deze winkel een hot tip om te bezoeken.

Kenkichi valt gelijk op tussen de Aziatische eethuisjes; de opvallende ontwerpen achter de grote ramen trekken je naar binnen. Basic tees vind je hier niet, alleen funky designs gemaakt door nieuwe, upcoming ontwerpers en eigenaar Kevin. Hij werkt met zowel internationale als Nederlandse fashion talenten als Noor van Spaendonck, Kim Siderius, Pas de Raison en Xheni Alushi. De collectie bestaat uit one-of-a-kind kledingstukken en accessoires voor mannen en vrouwen, dus je hoeft niet bang te zijn voor een H&M effect.

In no time is Kenkichi een big hit (opening jongstleden april 2005); in modestad Milaan komt volgend jaar een franchise en Kenkichi is ook te vinden bij ‘Miss Bohème’ in de Londense Piccadilly Circus.

Kenkichi is dagelijks open van 12.00 tot 18.00. Op zaterdag is de winkel geopend van 12.00 tot 20.00, zodat je lekker lang kunt snuffelen. ’s Zondag is de dag van de rust voor Kenkichi. (NMH)    

Deel dit artikel
Back to top