Haarverzorging

Als je dit eet krijg je gegarandeerd glanzende lange lokken

Als je dit eet krijg je gegarandeerd glanzende lange lokken

Het prijkt altijd bovenaan onze wishlist; een volle bos glanzende lokken. Je kunt natuurlijk van alles op je haar smeren om een glans te creëren, maar wist je dat je met de juiste voeding ook shiny hair kunt krijgen? Als je de volgende drie producten voortaan op jouw menu zet glanzen je haren als nooit tevoren!

 

1. Walnoten

Ze zitten boordevol omega oliën, biotine en vitamine E, waarmee celschade wordt voorkomen. Daarnaast bevatten walnoten ook koper, wat een natuurlijk mineraal is die helpt bij het behouden van jouw haarkleur. Strooi ze over je salade heen of snoep gedurende de dag wat van de nootjes.

2. Avocado’s

Ook avocado’s zitten boordevol omega oliën die ons lichaam niet van nature produceren. Deze oliën zijn essentieel voor het verkrijgen van glanzend en sterk haar dat snel groeit. Als je deze groentesoort geregeld eet krijg je niet alleen glanzende haren, maar ook een stralende huid! Avocado's zijn héérlijk op een cracker.

3. Eieren

Eieren bevatten ijzer, een voedingsstof die zuurstof naar onze haarzakjes vervoert. Daarnaast zitten ze vol met vitamine D, wat de haargroei bevordert. And last, but not least; eitjes bevatten ook gezonde vetten die ervoor zogen dat het haar soepel en glanzend blijft. Je kunt ze bakken, koken, door jouw salade heen doen, als snack eten...de mogelijkheiden zijn eindeloos!

Wat staat er op jouw menu voor shiny lokken?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top