Beauty

5 simpele trucs voor 'duurder' haar

5 simpele trucs voor 'duurder' haar

Iedere dag op je werk verschijnen met perfect haar alsof je zo bij de hairstylist vandaan gelopen komt? Dat klinkt als een droom. Hoewel A-listers misschien het geld én de tijd hebben om iedere week een bezoekje aan de salon te brengen, heeft de gemiddelde Nederlander dat niet. Daarom vandaag de beste tips voor mega 'expensive' haar, zodat niemand ziet dat je uit een vervallen badkamertje komt gelopen en totaal geen budget hebt voor dure behandelingen...

#1 Ga voor platina

Kim Kardashian en Karlie Kloss zijn twee van de vele A-listers die voor platinablond gaan. Waarom platina blond er duur uit ziet? Omdat het dat meestal ook is! Want ijsblond haar is mega snel uitgegroeid en moet daarom al snel weer bijgewerkt worden. Kies je voor platinablond? Gebruik dan een zilvershampoo om de kleur van je haar mooi koel te houden (en daarmee stel je een kappersbezoek net even wat langer uit!). 

#2 Föhnen

Blow-drying your hair is like riding a bike. Het is lastig om te leren, maar zodra je het kunt, heb je geweldig haar voor de rest van je leven. Een goede blow-out maakt het verschil. Oefenen dus!

#3 Hoogglans

 

Een bericht gedeeld door ADEAM (@adeam) op

Een broek of een lipgloss kan te veel glanzen, maar bij haar is dat nooit het geval. Glanzend haar ziet er gezond uit en geeft een luxueuze uitstraling. Investeer dus in een goede glansspray of ga aan de slag met de stijltang (wel even een beschermende spray gebruiken!). 

#4 Middenscheiding

Een middenscheiding is zo Valentino! En dat is precies wat je wilt bereiken. Gebruik een puntkam om een rechte scheiding te trekken en kam je haar strak naar beneden. Ook chic: draag het in een elegante lage knot of vlecht onderin je nek. 

#5 Lint

 

Een bericht gedeeld door Grazia UK (@graziauk) op

Linten zorgen voor die geweldige Upper East Side vibe. En het goede nieuws, ze zijn weer helemaal on-trend, want we spotten ze volop tijdens de runways shows voor spring 2018. Neem een voorbeeld aan bovenstaande ponytail van Erdem. 

 

Ken jij meer trucs voor 'duur' uitziend haar? Laat het ons weten!

 

Beeld: Instagram @lorealhair
Deel dit artikel
Back to top