Fashion

6 x outfits die Franse Instagirls dragen

6 x outfits die Franse Instagirls dragen

Franse meiden houden niet per se van trends. Ze dragen liever klassieke items die langer meegaan. Dat betekent natuurlijk niet dat Franse Instagirls saai zijn. Sterker nog, ze weten hun klassiekers met een paar subtiele aanpassingen toch een moderne update te geven. En dat zonder het typisch Franse 'je ne sais quoi' stijltje uit het oog te verliezen.

Verdomd knap vinden wij dat. En daarom laten we je vandaag de tofste combo's zien waarin we onze favoriete Franse Instagirls deze zomer regelmatig spotten. Aan jou de taak om het 'moeiteloze' stijltje te kopiëren. 

 

1. Slip skirt + cami top + strap sandals

Volg je een aantal Franse girls op Instagram? Dan kan het niet anders dan dat je deze slip skirt van Réalisation Par voorbij hebt zien komen. Combineer hem op zijn Frans met een paar strappy sandals en een simpele top.

 

Een bericht gedeeld door AnneLaure Mais (@adenorah) op

2. Top met pofmouwen + jeans

Romantisch, op en top vrouwelijk en gecombineerd met een jeans heb je zo die Franse je-ne-sais-quoi style te pakken. 

3. White jeans + wrap shirts + basket bags

Een wrap top is zo'n item dat iedere Franse it-girl in haar kast heeft hangen. Gecombineerd met een gerafelde jeans, een muiltje en een basket bag is ie alles: vrouwelijk, nonchalant, effortless... Zijn wij jaloers op.

 

Een bericht gedeeld door AnneLaure Mais (@adenorah) op

4. Belted jumpsuits 

Het perfecte voorbeeld van laid back cool. Hoewel wij dutchies zo'n utility jumpsuit al gauw met een sneaker zouden combineren, gaat het Franse volk liever voor een classy heel.

5. Silky dresses + heels

Kan het nog eleganter? Zijden items ontbreken niet in de garderobe van een French girl. En die combineren ze moeiteloos met een hakje. 

6. Suits 

Super stylish en een echte basic in de garderobe van een Franse fashionista: het pak. Deze zomer zien we hem het liefste zonder iets eronder. 

 

Een bericht gedeeld door Jeanne (@jeannedamas) op

 

Beeld: BrunoPress

 

Deel dit artikel
Back to top