Fashion

#NYFW beauty looks: Day 6

#NYFW beauty looks: Day 6

De één-na-laatste dag van NYFW staat in het teken van Gypsy Sport en Beaufille, twee totaal tegenovergestelde looks. Opvallend is dat er deze Fashion Week wordt gekozen voor óf een creatieve en exentrieke look óf een natuurlijke make-up, dag 6 heeft ze allebei!

 

#NYFW beauty looks: Day 5
Gypsy Sport FW '16
#NYFW beauty looks: Day 5

Voor de Gypsy Sport gaan de makeup artists voor een uitgesproken en diverse make-up look: een matte eyeliner die het hele ooglid vult tegenover mega shiny lippen. De lippen hebben ook een verrassingselement: de hartvorm in de onderlip, waardoor de mond de vorm van een appeltje krijgt. De look wordt afgemaakt met een faux moedervlekje.   

#NYFW beauty looks: Day 6#NYFW beauty looks: Day 6#NYFW beauty looks: Day 6#NYFW beauty looks: Day 6#NYFW beauty looks: Day 6#NYFW beauty looks: Day 6

 

Beaufille FW '16

#NYFW beauty looks: Day 6

De Beaufille FW '16 beauty look geeft de low-maintenance vrouw weer. Allereerst wordt er een luxe huid creëert met een demi-matte foundation. Vervolgens worden wenkbrauwen opgevuld en jukbeenderen gecontourd. De romantische berry-stained lip brengt de rustige en toch krachtige look in balans. 
 

NYFW beauty looks day 6

 

NYFW beauty looks day 6NYFW beauty looks day 6NYFW beauty looks day 6NYFW beauty looks day 6NYFW beauty looks day 6

 

Meer zien van NYFW? Bekijk hier de reports van de Maybelline beauty looks:
Day 1
Day 2
Day 3
Day 4
Day 5

En bekijk hier toffe streetstyle looks van NYFW.

Deel dit artikel
Back to top