Beauty

L'Oreal komt met een vegan haarverzorgingslijn

L'Oreal komt met een vegan haarverzorgingslijn

Er zijn steeds meer vegan opties in restaurants en in de supermarkt. Het werd daarom ook hoogtijd voor meer vegan opties in de beauty wereld. Source Essentielle is de eerste natuurlijke en vegan professionele haarverzorgingslijn van L'Oréal Professional, inclusief duurzame verpakkingen. Lees hieronder snel meer!

De haarverzorgingslijn Source Essentielle bestaat uit twee verschillende vegan lijnen, allebei ontworpen om verschillende haarbehoeftes te voorzien: voor normaal haar en voor een gevoelige hoofdhuid. Source Essentielle voor normaal haar is een shampoo bestaande uit 80% natuurlijke ingrediënten, met Acacia bladeren en Aloë Vera extract. Hierdoor zal je haar glanzen, licht, soepel en levendig aanvoelen. Source Essentielle voor gevoelig haar is een shampo bestaande uit 80% natuurlijke ingrediënten met calendula bloemen en kamilleextract. Ideaal voor het voorkomen van klitten en is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid.

De haarverzorgingslijnen bestaan uit een shampoo, een verzorgende olie en een crème. Source Essentielle biedt niet alleen een natuurlijke en vegan formule, het is ook ontworpen om de impact op het milieu te verkleinen. 

 

De slimme verpakking 

Source Essentielle is te herkennen aan de echte bloemen in de flacon en is met de verpakking op weg naar duurzame consumptie. Het vernieuwende aspect aan de verpakking van de Source Essentielle is dat je jouw lege flacon na kunt vullen in de winkel. Dit resulteert in 30 procent verminderering van plastic. Well done L'Oréal! 

 

Beeld: L'Oreal
Deel dit artikel
Back to top